WSB opent eerste ‘RUPES Authorized Training Center’ in Benelux

WSB opent eerste ‘RUPES Authorized Training Center’ in Benelux

WSB Finishing Equipment heeft in Utrecht een nieuw training center ingericht voor Detailing en Automotive. Dit laat het bedrijf weten. Het is het eerste ´Rupes Authorized Training Center´ in de Benelux.

Detailing
Het training center is gecreëerd in het reeds bestaande pand van WSB tijdens de verbouwing en tevens verdubbeling ervan eerder dit jaar. Het is een volledig ingerichte ruimte waar WSB trainingen kan gaan geven aan bedrijven op het gebied van detailing, ofwel het op hoog niveau polijsten van o.a. auto’s. Naast de reeds bestaande theorieruimtes kan in de detailing ruimte praktijkles worden gegeven op losse panelen, maar ook op auto’s. Met verschillende soorten verlichting en alle mogelijke technieken voor het schuren en polijsten van lak.

Eindgebruikers
Het ligt in de lijn der verwachting dat, zodra dit COVID-technisch weer mag/kan, er trainingen worden aangeboden voor RUPES dealers en professionele eindgebruikers. Doordat WSB nu het officiële certificaat ‘RUPES Authorized Training Center’ heeft ontvangen, gebeurt dit allemaal volgens de geldende regels van RUPES S.p.A. uit Vermezzo (I).Iedere deelnemer aan de trainingen die laat blijken over voldoende kennis te bezitten met betrekking tot de aangeboden lesstof ontvangt het officiële certificaat.

Inschrijven voor een training in het RUPES detailingcentrum kan via de website van WSB. (Foto: WSB Finishing Equipment)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.