Sagola

Sagola

Ontdek de kracht van Sagola – De toonaangevende fabrikant in het maken van topkwaliteit spuitpistolen en accessoires voor hoge prestaties met verwisselbare luchtkappen, naald- en nozzlesets.

Met meer dan 65 jaar ervaring in het leveren van kwaliteit van start tot finish, heeft Sagola zich bewezen als dé keuze voor professionals in de autoschade-industrie. Sinds oktober 2020 is Sagola onderdeel van Elcometer, een gerenommeerde fabrikant van inspectie-instrumenten voor de coatingindustrie.

Sagola heeft een ruim assortiment aan spuitpistolen, passend voor iedere professional. Een van de bestsellers is het Sagola 4600 Xtreme spuitpistool. Dit spuitpistool heeft een zeer hoog transfer efficiency bereik, beschikt over 20 set-ups en is makkelijk te onderhouden zonder pakkingen. Door het ergonomische ontwerp ligt de Sagola 4600 Xtreme tevens ook perfect in de hand!

Maar Sagola biedt meer dan alleen spuitpistolen, ook voor luchtkwaliteits- en luchtverwarmingssystemen kunt u bij ons terecht. Met verbeterde luchtkwaliteit bent u verzekerd van hoogwaardige spuitresultaten.

Wij bieden verschillende los- en aan elkaar te koppelen luchtfilters. Onze geavanceerde luchtkwaliteitssystemen verwijderen olie, vocht, losse deeltjes en organische dampen uit de lucht, waardoor u verzekerd bent van een perfect en spiegelglad spuitresultaat. Daarnaast hebben wij luchtverwarmingssystemen tot uw beschikking om de perslucht te verwarmen tot een constante werktemperatuur, die samen met een lagere dauwpunttemperatuur een stabiel spuitproces garandeert.

Wilt u Sagola zelf ervaren? Boek vandaag nog een gratis demo en ontdek de wereld van onze spuitpistolen, luchtfilter- en luchtverwarmingssystemen. Neem direct telefonisch contact met ons op via 030-2591818 of stuur een mail naar [email protected] – Ons team geeft u graag passend advies en helpt u verder om een afspraak in te plannen!

Bekijk voor meer informatie onze website: https://sagola.com/en/
En volg ons ook op Instagram: https://www.instagram.com/sagola_benelux/