Sagola

Sagola

Sagola is al ruim 65 jaar fabrikant in het maken van topkwaliteit spuitpistolen en accessoires voor hoge prestaties met verwisselbare luchtkappen, naald- en nozzlesets. Sinds oktober 2020 is Sagola onderdeel van Elcometer, fabrikant van inspectie instrumenten voor de coatingindustrie.

Sagola heeft een ruim assortiment aan spuitpistolen, passend voor iedere situatie. Een van Sagola’s nieuwe aanwinsten, is het Sagola 4600 Xtreme spuitpistool. Dit spuitpistool heeft een zeer hoog transfer efficiency bereik, beschikt over 20 set-ups en is makkelijk te onderhouden zonder pakkingen. Met een verbeterd en een zeer zorgvuldig ontworpen ergonomie ligt de de Sagola 4600 Xtreme perfect in de hand.

Naast spuitpistolen, biedt Sagola ook luchtfilter- en luchtverwarmingssystemen. Met verbeterde luchtkwaliteit krijgt u namelijk hoogwaardige spuitresultaten. Sagola biedt verschillende los- en aan elkaar te koppelen luchtfilters. De luchtfiltersystemen van Sagola verwijderen olie, vocht, losse deeltjes, en organische dampen uit de lucht voor een nog beter spuitresultaat. Daarnaast heeft Sagola luchtverwarmingssystemen tot uw beschikking om de perslucht te verwarmen tot een constante werktemperatuur die samen met een lagere dauwpunttemperatuur een stabiel spuitproces garandeert.

Boek een gratis demo! Wilt u graag meer weten over Sagola spuitpistolen, luchtfilter- en luchtverwarmingssystemen, boek dan zo snel mogelijk een demo in en contacteer ons op 030-2591818. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om een afspraak met u in te plannen.

Bekijk voor meer informatie onze website op https://sagola.com/en/
Of volg ons op Instagram https://www.instagram.com/sagola_benelux/