Adverteren

Adverteren op www.autoschadeportaal.nl

Bedrijven in de autoschadeherstelbranche en aanverwante sectoren worden gratis opgenomen in de rubriek ‘Wie levert wat’. Daarnaast biedt www.autoschadeportaal.nl nog meer, extra mogelijkheden:

Banner

Breng uw bedrijf onder de aandacht met een banner (40×180 pixels) op de hoofdpagina of in de nieuwsbrief. Deze linkt naar uw website. Voor een banner geldt een contractperiode van 3 maanden of een jaar. Deze periode gaat steeds in op de eerste dag van een kwartaal en eindigt op de laatste dag van het kwartaal of van het jaar. Een banner dient kant-en-klaar, in het correcte formaat te worden aangeleverd, bij voorkeur in GIF of JPEG. Andere bestandstypen in overleg. Tarieven op aanvraag.

Bedrijfsprofiel

Plaats een kort en bondig bedrijfsprofiel op www.autoschadeportaal.nl. Hiervoor geldt een contractperiode van 1 jaar. U kunt de tekst met logo aanleveren, maar wij kunnen ook de tekst verzorgen. Tarieven op aanvraag.

Vacatures

Een vacature binnen uw bedrijf? Plaats een personeelsadvertentie op www.autoschadeportaal.nl, in de rubriek Vacatures. De contractperiode is 3 maanden. Klik hier voor tarieven.

Vraag en aanbod

Kleine advertenties en oproepen in de rubriek Vraag en Aanbod. Tarieven op aanvraag.

Nieuwsbrief

Plaats een banner in de digitale nieuwsbrief van www.autoschadeportaal.nl. Deze verschijnt minimaal 1 keer per week. Tarieven op aanvraag.

Voor meer informatie

Mobility Media
Naritaweg 14
1043 BZ Amsterdam
Tel.: 020-5800966
E-mail: adverteren@autoschadeportaal.nl

Contactpersoon: Court-Jan van Beek
Mobiel: 0653-928101