Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Groep is een landelijk opererende organisatie, gericht op marktbewerking, management, automatisering en inkoop. Wij borgen rendement voor aangesloten partners en samenwerkende opdrachtgevers.

Nederland telt veel autoschadeherstelbedrijven. Waarom zou je voor ons kiezen? In de eerste plaats omdat we geen concessies doen aan kwaliteit. Op het oog zijn schades snel hersteld, maar de dag dat je een auto weer verkoopt, dan komen ze weer naar de oppervlakte bij de waardebepaling. Goed schadeherstel betekent zo goed als nieuw.

Goed schadeherstel blijft een uitdaging

De wereld van autoschadeherstel wordt steeds complexer, niet alleen technisch maar ook op het gebied van bedrijfsvoering. Wij geloven dat ondernemerschap en focus voorwaardelijk zijn om te anticiperen op de uitdagingen van vandaag en morgen. Daar heeft iedereen baat bij.

Autoschade Herstel Groep maakt werk van maximale efficiëntie met behoud van kwaliteit. Dat is ook precies wat alle aangesloten ondernemers met elkaar en aan ons bindt. Zij willen doorlopend hun service optimaliseren en betrouwbare kwaliteit borgen.

De auto-industrie telt tegen de 70 automerken die stuk voor stuk innoveren. Technieken en materialen veranderen regelmatig en daarmee het schade- herstelproces ook. Om de ontwikkelingen bij te blijven, worden onze herstellers doorlopend opgeleid en onze werkplaatsen ieder jaar gecertificeerd.

Meer weten over Autoschade Herstel Groep? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Adres
Keesomstraat 36
6716 AB Ede

Telefoonnummer
0884 377 800

E-mailadres
[email protected]