Compleet in schadeherstelapparatuur

Compleet in schadeherstelapparatuur

MSH equipment importeert en levert autoschadeherstel equipment. Met een ervaring van ruim 25 jaar mogen we best zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een specialist op dit gebied. We kennen de autoschadebranche door en door en zijn in staat om in te spelen op ontwikkelingen in de markt met een aanbod van innovatieve producten. Hierdoor kunnen we meedenken met de klant en betaalbare oplossingen aanbieden om werkprocessen en rendement te verbeteren. Dit doen we door het aanbieden van kwalitatief goede apparatuur, specialistische gereedschappen, toebehoren, verbruiksmaterialen en trainingen.

 

Equipment

MSH equipment levert een compleet pakket equipment: richtapparatuur, lasapparatuur, hefbruggen,
werkplaats- en speciaal handgereedschap zijn de belangrijkste lijnen. Er zijn diverse productlijnen met belangrijke OEM homologaties . Ook leveren wij mengkamer inrichting, stofafzuiging, IR en UV drogers. En voor alles op het gebied van SMART repair kunt u ook bij ons terecht. Innovatie staat hoog in het vaandel, de laatste ontwikkelingen op equipment gebied zijn altijd te vinden bij MSH. Modern bedrijfspand Er wordt gewerkt vanuit een ruim bemeten modern bedrijfspand in Hoorn. Hier is een groot magazijn waaruit dagelijkse leveringen plaatsvinden. Naast een showroom waar direct bij binnenkomst de autoschadeherstel sfeer geproefd wordt, is er een Smart repair room en een trainingsruimte annex experience room.

Trainingen

Om bij te blijven met alle ontwikkelingen in de autoschadeherstelbranche verzorgen wij diverse praktijktrainingen, bijvoorbeeld op het gebied van uitdeuken zonder spuiten, lijmtechnieken, SMART- repair en kunststof lassen. De trainingen vinden plaats in onze speciaal ingerichte trainingsruimte, waar lesgegeven wordt met de allernieuwste apparatuur.

Trainingruimte

Experience Room

Wij ontvangen graag klanten bij ons in de experience room en Smart repair room. Deze staan vol met de nieuwste en meest innovatieve apparatuur en gereedschappen op schadeherstel gebied. Alles staat werkend opgesteld zodat de apparatuur goed uitgelegd kan worden en de klant volop testmogelijkheden heeft.

Smart repair room

Kennis, advies en service

Onze klanten kunnen vertrouwen op een passend advies, goede service en uitstekende productkennis. Ons team heeft goed opgeleide adviseurs om tot de beste productkeuze te komen en goede technische medewerkers voor een gedegen installatie en service. Verder hebben wij korte lijnen in het bedrijf waardoor we snel kunnen schakelen om in te spelen op de behoefte en wensen van de klant.

www.msh-equipment.nl

MSH equipment
Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG
0228-561100
[email protected]