WSB Finishing Equipment nieuwe Benelux distributeur Scangrip werkplekverlichting
Foto: WSB Finishin Equipment

WSB Finishing Equipment nieuwe Benelux distributeur Scangrip werkplekverlichting

Leverancier van schuur-, spuit- en polijstapparatuur WSB Finishing Equipment is per 1 mei 2023 de nieuwe distributeur van Scangrip werkplekverlichting in de Benelux. Scangrip heeft naar eigen zeggen een breed verlichtingsassortiment van penlights tot krachtige Bluetooth- bestuurbare 8000 lumen daglichtlampen.

Scangrip is opgericht in Denemarken en focuste zich initieel op het ontwikkelen van ijzeren werkmaterieel. In 1946 werd naar eigen zeggen met de ontwikkeling van de welbekende griptang die met één hand kan worden bediend de eerste grote mijlpaal gezet. “Een uitvinding die kort daarna de wereld rondging”, aldus het persbericht van WSB.

Uitvinder van de griptang

Het wereldwijde succes van de griptang werd in 2008 opgevolgd door een heel andere innovatieslag, de ontwikkeling van professionele LED-lampen. Anno nu focust Scangrip zich volledig op hun lichtinnovaties.

WSB Finishing Equipment levert producten en diensten aan verschillende verf-gerelateerde sectoren waaronder de maakindustrie, de schilders en stukadoorsmarkt en autoschadeherstel- en detailing bedrijven. “Om al onze klanten goed te kunnen bedienen, zullen er diverse Scabgrip-oplossingen worden toegevoegd aan het assortiment.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.