WSB en Sata breiden samenwerking uit naar België
Foto WSB, vlnr.: Sata ceo Albrecht Kruse, WSB directeur Danny Vanlerberghe, Sata ceo Florian Kaiser, Sata export directeur Jörg Göttling en WSB mede-directeur Johannes Bex

WSB en Sata breiden samenwerking uit naar België

Leverancier van schuur-, spuit- en polijstapparatuur WSB Finishing Equipment in Utrecht en de Duitse fabrikant van spuitpistolen Sata breiden hun bestaande samenwerking in Nederland uit naar België. De uitbreiding is “een logische en noodzakelijke stap om beide landen nog beter af te kunnen stemmen op de voortdurende wijzigingen in de autoschadeherstelbranche”, aldus het bedrijf. 

WSB en Sata werken in Nederland al meer dan 10 jaar samen. De uitbreiding van de samenwerking met WSB is de eerste belangrijke wijziging in de bedrijfsvoering van Sata door de nieuwe ceo Florian Kaiser. Eén van zijn taken is om de merkaanwezigheid en klantenservice van Sata in de Benelux te optimaliseren. “WSB biedt een perfect antwoord op de bestaande uitdagingen binnen de Belgische en de Nederlandse autoschadewereld”, zegt Kaiser hierover. “Met faciliteiten in Utrecht en Wolvertem en een gekwalificeerd toegewijd team bestaande uit Belgische en Nederlandse medewerkers, is WSB de juiste partner voor ons.”

Klaar voor de toekomst

Naast de jarenlange expertise, heeft WSB zich, naar eigen zeggen, al voorbereid op de toekomst. “Vanuit het zeer uitgebreide magazijn in Utrecht kunnen we vrijwel elk Sata onderdeel of pistool direct uit voorraad leveren. Dit betekent niet alleen kortere levertijden, maar ook betere communicatielijnen en een perfecte service. Service die extra bijzonder wordt door de trainingsfaciliteiten die we in beide vestigingen bieden.”

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.