PPG introduceert compacte DigiMatch spectrofotometer
PPG introduceert compacte DigiMatch spectrophotometer (Foto: PPG)

PPG introduceert compacte DigiMatch spectrofotometer

PPG heeft de DigiMatch, een nieuwe compacte spectrofotometer met verbeterde technologie, geïntroduceerd. De DigiMatch beschikt volgens de lakfabrikant over een digitale kleurencamera boordevol technologie.

PPG stelt verder dat de spectrofotometer een functioneel, ergonomisch, lichtgewicht product is welke met één hand kan worden gebruikt. “De zes beeldhoeken van de camera met zes extra reflectiehoeken bieden textuur-informatie om snel en efficiënt de juiste formule-overeenkomsten te vinden”, aldus de marketingafdeling van PPG.

Prestaties verbeteren en materiaal besparen

Autospuiters kunnen met de spectrofotometer volgens PPG hun prestaties verbeteren en materiaal besparen. Met drie druksensoren rond de meetpoort heeft de DigiMatch voor een meting, zelfs op gebogen oppervlakken, minder dan 30 seconden nodig. Het compacte apparaat is intuïtief, mobiel en kan verbinding maken met wifi.

Het toestel heeft verder een grote opslagcapaciteit die voldoende is voor 160 opdrachten. Hoewel de spectrofotometer boordevol technologie zit is de DigiMatch volgens PPG dankzij de hoogwaardige touchscreen-interface en grote, gebruiksvriendelijke pictogrammen zonder training te gebruiken. Het apparaat maakt naadloos verbinding met PPG VisualizID waardoor de kleurmeting en het identificatieproces sneller en eenvoudiger zijn geworden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.