Cromax introduceert sneldrogende primer voor commerciële voertuigen

Cromax introduceert sneldrogende primer voor commerciële voertuigen

Cromax heeft een nieuwe Primer-Surfacer voor commerciële voertuigen dat direct op metaal kan worden aangebracht. Met de Imron Fleet Line DTM Primer Surfacer P60X is de opbouw in twee fasen niet langer noodzakelijk waardoor sneller gewerkt kan worden en de productiviteit toeneemt, aldus het bedrijf.

De nieuwe Imron Fleet Line DTM Primer Surfacer P60X van Cromax is speciaal ontwikkeld om direct op metaal aangebracht te kunnen worden. Voor schadeherstellers is het niet langer noodzakelijk om de opbouw in twee fasen te doen wat de productiviteit ten goede komt. 

De nieuwe universele primer-surfacer heeft, volgens Michell Carbo, product & technical manager voor Axalta Coating Systems in de Benelux, een kortere uitdamptijd, droogt zeer snel en hoeft niet te worden geschuurd. “Dit zorgt voor een snellere doorvoer wat ten goede komt aan de productiviteit binnen het autoschadeherstelbedrijf. Voor fleetowners betekent het dat hun voertuigen binnen de kortste tijd weer operationeel zijn.”

Value-Shade concept

De nieuwe DTM primer-surfacer is, volgens Cromax, snel en gemakkelijk in gebruik, kan op diverse metalen ondergronden worden aangebracht, in combinatie met elk soort verharder. De primer is verder geschikt voor het aflakken met zowel watergedragen als solventgedragen coatings uit de Imron Fleet Line 2K Topcoat, Cromax Pro Basecoat en Cromax Basecoat product portfolio’s.

Imron Fleet Line DTM Primer Surfacer P60X maakt deel uit van het ValueShade-concept van Cromax. Dit concept is speciaal is ontwikkeld om de ondergrond perfect af te stemmen op de aflakkeur. Autoschadeherstellers kunnen met Cromax kleurenmanagementsoftware ChromaWeb de juiste ValueShade grijstint voor elke aflak bepalen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.