Extra aandacht voor schadeherstel op Auto Prof
Veel nieuwe autoschadeherstel deelnemers naar vakbeurs Auto Prof 2023 (Foto: Auto Prof)

Extra aandacht voor schadeherstel op Auto Prof

Wegens grote belangstelling is er dit jaar extra aandacht voor schadeherstel op automotive vakbeurs Auto Prof in Gorinchem. Van 31 januari tot en met 2 februari presenteert de beursorganisatie het schadeherstelplein waar lakken, spuiten, polijsten en repareren centraal staan.

Eerder liet organisator EasyFairs al weten veel nieuwe exposanten op het gebied van autoschadeherstel te verwachten. Naast veel bekende partijen zoals leverancier van gereedschap en equipment voor autobedrijven Snap-on Tools en producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen Eurol  zijn er dit jaar ook veel nieuwe deelnemers aanwezig.

Op het gebied van autoschadeherstel verwelkomt Auto Prof dit jaar onder andere Akzonobel met het nieuwe merk Wanda. De lakleverancier demonstreert hoe de nieuwe gecombineerde verf-mengmachine, weegschaal en computer werkt. In een Virtual Reality spuitcabine kunnen bezoekers laten zien hoe goed zij met een virtueel spuitpistool om kunnen gaan. Ook paint en non-paint toeleverancier E-coatings is aanwezig op de beursvloer en zal demonstraties verzorgen met hun eigen lakmerk op stand I133.

Ruitreparatie

Autoruitspecialist Glasstech verzorgt demonstraties rondom ruitreparatie en het plaatsen van een nieuwe ruit. Vrijwel alle facetten die in het schadeherstel-proces gebruikelijk zijn, passeren de revue. Zo laat Coatingspecialist Invicoat het verschil zien tussen het wel of niet gebruiken van onder andere waterafstotende coatings die autolakken en andere oppervlakten beschermen.

Het volledige programma van de vakbeurs is te vinden op: Auto Prof website. De beurs in de Evenementenhal Gorinchem is van 15:00 tot 21:00

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.