ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw wordt ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen
Foto: ASN Autoschade

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw wordt ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden krijgt op 1 januari 2023 een nieuwe naam: ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden, zo meldt schadeketen ASN Autoschade. De broers Sander en Timo van Leeuwen namen Gebr. de Zeeuw in 2019 over.

Na de overname is het nu tijd geworden voor de volgende stap en komt hun eigen naam op de gevel te staan, aldus het persbericht. Door de medewerkers de laatste opleidingen te laten volgen, wordt er volgens de meest recente richtlijnen gewerkt en kunnen in de werkplaats de meest moderne en complexe schades hersteld worden.

Flink geïnvesteerd

Directeur Timo van Leeuwen meldt dat er de afgelopen tijd flink is geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, zoals de Moonwalk en uitleesapparatuur. “En ook de komende tijd wordt er nog veel geïnvesteerd in verduurzaming en energieneutraal herstel. Zo zijn we  overgestapt op het gebruik van luchtdrogende blanke lak en worden er naar verwachting volgend jaar 144 nieuwe zonnepanelen geplaatst”, zegt hij. Begin 2022 is de dienstverlening van ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen uitgebreid met velgherstel. “Hiervoor hebben we CNC-machines waar zijn er maar een paar van in Nederland zijn. In de omgeving van Naarden zijn we de enige.”

De toekomst ziet er volgens Van Leeuwen goed uit. “We zijn dan trots dat dit fantastische bedrijf straks onze naam heeft.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.