ASN Gebr. De Zeeuw start nieuw bedrijf voor velgherstel

ASN Gebr. De Zeeuw start nieuw bedrijf voor velgherstel

Autoschadeherstelbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw is in Naarden een velgreparatiebedrijf gestart. Gebr. Van Leeuwen Velgherstel herstelt beschadigde velgen in eigen beheer en volgens fabrieksvoorschriften.

Gebr. Van Leeuwen Velgherstel heeft voor het herstellen van velgen een CNC-machine waar beschadigingen van de velg mee afgedraaid kunnen worden. Er zijn in Nederland volgens het bedrijf slechts een beperkt aantal van deze machines operationeel. In ‘t Gooi kan Gebr. Van Leeuwen Velgherstel als enige in eigen beheer snel reparaties uitvoeren en hoeft er geen gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld te worden.

Haal- en brengservice

Behalve velgen afdraaien is Gebr. Van Leeuwen Velgherstel ook gespecialiseerd in richten, waarmee onbalans voorkomen wordt. Als de lak van een velg beschadigd is, zorgt het bedrijf ervoor dat de velg opnieuw gespoten wordt. Het bedrijf beschikt over een zogeheten Wheel Blaster machine voor het correct waterstralen van de velg. Voor het spuiten volgens de milieunormen kan het bedrijf gebruik maken van de spuitafdeling van moederbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw.

Met Gebr. Van Leeuwen Velgherstel beschikt ASN Autoschade Gebr. De Zeeuw nu over een totaalconcept voor alle soorten schadeherstel aan de auto. Het bedrijf werkt voor particulieren, garagebedrijven, verzekerings- en leasemaatschappijen. Voor de beschadigde velgen is een haal- en brengservice. De velgen worden op locatie opgehaald en na herstel weer afgeleverd. Een reparatie duurt doorgaans twee tot drie dagen.

ASN Gebr. De Zeeuw in Naarden werd in januari 2019 overgenomen door de broers Sander en Timo van Leeuwen die de directie van het autoschadeherstelbedrijf vormen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.