Schadeketen AHG haalt Keizer uit Friesland binnen
Keizer kiest voor AHG. (Foto: Autoschade Keizer)

Schadeketen AHG haalt Keizer uit Friesland binnen

Schadeherstelketen AHG breidt zijn netwerk uit met Autoschade Herstel Keizer in Franker. Dat maakt de herstelketen vandaag bekend.

Autoschade Keizer bestaat 60 jaar, de huidige eigenaar Dirk Keizer is de derde generatie Keizer in het bedrijf. Naast autoschadeherstel biedt het bedrijf ook truckschadeherstel en industrieel spuitwerk. Keizer verwacht door de aansluiting bij AHG meer zakelijke opdrachtgevers binnen te halen. “AHG biedt ons toegang tot landelijke opdrachtgevers en verzekeraars waar we als individueel schadebedrijf geen toegang hebben. Daarnaast spreekt de samenwerking en kennisdeling met andere AHG-vestigingen ons aan.”

Enthousiaste ondernemer

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, is blij met de komst van Keizer. “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Keizer breiden wij onze dekking in Friesland uit met een schadebedrijf dat al decennialang een vertrouwde naam is in de regio Friesland en geleid wordt door een jonge, enthousiaste ondernemer die investeert in de meest moderne faciliteiten en apparatuur en laat zien klaar te zijn voor de toekomst. AHG ondersteunt hem daar graag bij. ”

Eerder deze week werd een ander AHG-lid, in Brabant, ternauwernood behoed voor een faillissement.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.