Schadenet Dampten bouwt hypermodern bedrijfspand
Schademanagers Bas van der Linden van Sprankhuizen en Peter Garritsen (Foto: Schadenet Dampten)

Schadenet Dampten bouwt hypermodern bedrijfspand

Autoschade-herstelbedrijf Schadenet Dampten in Hoorn is gestart met de bouw van een hypermodern bedrijfspand, meldt het bedrijf. Hiervoor hebben schademanagers Peter Garritsen en Bas van der Linden van Sprankhuizen zaterdag 17 september in het bijzijn van het complete schadeteam samen de eerste paal geslagen.

Het nieuwe pand zal worden uitgerust met de modernste equipment, zoals infrarood spuit- en all-in-one cabines, 4-punts laser uitlijnapparatuur, computergestuurde schademeet- en kalibratie systemen. Het nieuwe pand zal volledig gasloos opereren en worden voorzien van warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen.

Verzekerde zorg voor elk merk

Schadenet Dampten is, volgens Garritsen, ook in zijn bedrijfsvoering continu bezig met duurzaamheid. “Herstellen in plaats van vervangen en zo min mogelijk materiaalverbruik zijn thema’s die iedere dag actueel  zijn. Met onze slogan ‘verzekerde zorg voor elk merk’ zijn wij al tientallen jaren actief in de auto schade herstelbranche op onze huidige locatie Dampten in Hoorn. Hoe mooi en uniek is het dan dat wij de kans krijgen om met een compleet nieuw hypermodern bedrijf te starten”, zo meldt hij.

Om nog meer recht te doen aan de activiteiten van het bedrijf heeft Schadenet Dampten met deze mooie nieuwe toekomst ook een nieuwe look en feel gepresenteerd in de vorm van een frisse nieuwe huisstijl waarbij het blauw groene embleem in de zomer van 2023 op de nieuwe locatie zullen prijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.