Van Mossel Autoschade Nijmegen herstelt gasloos

Van Mossel Autoschade Nijmegen herstelt gasloos

Van Mossel Autoschade Nijmegen heeft op 3 januari 2022 een gasloos nieuwbouwpand betrokken. De inrichting van de nieuwe schadewerkplaats is mede tot stand gekomen in samenwerking met toeleverancier Wiltec, zo meldt de leverancier op zijn website. 

De nieuwbouwlocatie van Van Mossel Autoschade Nijmegen bestaat uit een showroom, werkplaats en het schadebedrijf. In de schadewerkplaats is een spuitcabine gerealiseerd met dwarstransport, met als voordeel dat de cabine meerdere doorgangen heeft, waardoor sneller gewerkt kan worden. 

De elektrische verwarmingsinstallatie en de warmte-terugwininstallatie vervangen de gasinstallaties. Daarnaast zijn een mengkamer met luchtbehandeling, twee voorbewerkingsplekken met afzuiging, twee ruimtes voor spotrepair, een dubbele cabine voor aluminium reparaties, een ruimte voor het ontladen van elektrische voertuigen, werkplaatsinrichting, centrale stofafzuiging en een elektrische bedrijfsverwarmingsunit gerealiseerd.

Wiltec werkte eerder al samen met Van Mossel Autoschade bij projecten in Zwolle, Hoorn en Rotterdam. De indeling van de schadebedrijven van Van Mossel maakt de projecten uniek en is gebaseerd op basis van het zogenoemde ‘snelwegprincipe’. 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.