R-M Autolakken introduceert nieuwe reeks grondmaterialen

R-M Autolakken introduceert nieuwe reeks grondmaterialen

R-M Autolakken heeft een nieuwe serie vernieuwde grondmaterialen voor de autoschadeherstelbranche: de Pioneer en de Advance Series.

De Pioneer Series grondmaterialen zijn duurzaam, volgens R-M, en zorgen voor een sneller proces en lager energieverbruik door luchtdrogende oplossingen en de milieuvriendelijke e’Sense-certificering. De primers maken gebruik van een duurzame direct-to-metal luchtdrogende technologie. Bovenop de primers komt een compleet assortiment van grondlakken, die speciaal zijn ontwikkeld om procestijden te verkorten.

Productiviteit verhogen

Met de nieuwe efficiënte Advance Series grondmaterialen direct-to-metal technologie, nat-in-nat oplossingen, handige spuitbussen en een breed assortiment speciale plamuren kunnen schadeherstelbedrijven hun productiviteit verhogen. Zelfs het schuurproces is snel en eenvoudig en de nieuwe grondlakken kunnen worden gebruikt met verdunners uit het Advance Series assortiment van de blanke lakken, aldus R-M in een persbericht.

De introductie van de materialen volgt op een recente introductie van een nieuwe generatie blanke lakken van R-M Autolakken. Deze lakken zijn, net als de nieuwe grondmaterialen, verkrijgbaar in de Pioneer en de Advance Series. In Nederland is het nieuwe productassortiment vanaf dit voorjaar verkrijgbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.