Nieuw Standox-product minimaliseert procestijd en energieverbruik

Nieuw Standox-product minimaliseert procestijd en energieverbruik

Standox heeft VOC-Xtreme Kunstoff-Additiv U7660 geïntroduceerd. Als dit product aan de bestaande vuller-producten Füller U7600 of Nass-in-Nass Füller U7650 wordt toegevoegd, kunnen autoschade- en carrosserie-herstellers grondverven rechtstreeks op verschillende kunststof onderdelen aanbrengen. Dit verkort de procestijd en bespaart energie, aldus de lakleverancier.

Standox claimt tevens dat de flexibiliteit en hechting van Kunstoff-Additiv U7660 behouden blijft. De workflow wordt, volgens de fabrikant, verbeterd door met minder producten direct de eerste keer een uitmuntend resultaat te boeken bij het herstellen van kunststof delen.  Het additief is flexibel in gebruik omdat het aan alle grondverfkleuren, van zuiver wit tot zwart, kan worden toegevoegd.

Volgens product & technical manager Michell Carbo van Standox moederbedrijf Axalta Coating Systems Benelux is VOC-Xtreme Plastic Additive U7660 een belangrijke toevoeging aan het productportfolio. “Het is speciaal ontwikkeld om uitzonderlijk snelle procestijden in combinatie met een laag energieverbruik te realiseren. Dit draagt bij aan een hogere verwerkingscapaciteit en de algehele efficiëntie”, aldus Carbo. Het product is leverbaar in zes pakken van een liter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.