ASN Vermaire plukt vruchten van apk en reparatie

ASN Vermaire plukt vruchten van apk en reparatie

Autoschadeherstelbedrijf ASN Vermaire in Haarlem plukt de vruchten van de in 2021 toegevoegde onderhoud-, reparatie- en apk-werkzaamheden. 

Directeuren Dennis Petrus en Martin Vermaire zien de werkzaamheden als een verlengde van het autoschadeherstel. “Onderhoud en apk zijn een extra service die wij bieden en nu al blijkt dat het meerwaarde heeft want we voeren wekelijks ongeveer 100 reparaties uit”, aldus directeur Dennis Petrus  in een interview met autobranche vakblad Automotive.  

De reparaties leveren inmiddels extra omzet op. Bedragen wil Petrus niet noemen, maar er staat volgens hem wel een investering in de werkplaats van 150 duizend euro tegenover. “Die investering is vooral gericht op de langere termijn.

Focus op schadeherstel

Petrus verwacht dat – juist vanwege het toenemend aantal rijhulpsystemen in auto’s – apk in de toekomst aan schadeherstel zal worden toegevoegd. “Ik denk dat reparateurs uiteindelijk ook in staat moeten zijn de wok-melding te kunnen verwerken.”

In het bedrijfsmodel van ASN Vermaire blijft de focus wel op schadeherstel liggen benadrukt Petrus. “Onderhoud en apk zijn een extra service die wij bieden en nu al blijkt dat het meerwaarde heeft want we voeren wekelijks ongeveer 100 reparaties uit.”

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.