ASN Autoschade Vermaire voegt apk en onderhoud toe

ASN Autoschade Vermaire voegt apk en onderhoud toe

ASN Autoschade Vermaire uit Haarlem heeft apk en onderhoud toegevoegd aan zijn diensten. Zo meldt Dennis Petrus, directeur van het schadeherstelbedrijf.

Met de toevoeging van de diensten houden Ferdi en Dennis Petrus en Martin Vermaire, gezamenlijk eigenaar van ASN Autoschade Vermaire, rekening met de toekomst. “Wij zien het als een verlengde van het autoschadeherstel. En het is toekomstgericht, omdat wij verwachten dat de RDW de apk toevoegt aan schadeherstel. Wij denken dat reparateurs in de toekomst, vanwege de toevoeging van allerlei rijhulpsystemen, ook de wok-melding van schades af kunnen krijgen”, zegt Dennis Petrus. Inmiddels heeft het bedrijf een apk-keurmeester in dienst genomen en een erkenning van de RDW gekregen voor verrichten van apk’s.

Proeftuin

Het bedrijf fungeert al als proeftuin voor de landelijke schadeketen ASN. Zo worden er in Haarlem nieuwe reparatiemethodes, technieken en equipment uitgetest. De ervaringen worden vervolgens gedeeld met de andere ASN-leden. De stap van het Haarlemse schadeherstelbedrijf Vermaire betekent volgens Peter Hubregtse, directeur ASN Autoschade, niet dat andere leden van het netwerk deze diensten ook gaan aanbieden. Het staat leden van de schadeketen vrij om zelf te kiezen wat zij toevoegen aan hun bedrijfsvoering, stelt Hubregtse.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.