Herbert Wittebrood en spuitcabine-importeur PH Service / USI-Nederland starten samenwerking
Herbert Wittebrood en Pascal Horstik

Herbert Wittebrood en spuitcabine-importeur PH Service / USI-Nederland starten samenwerking

Herbert Wittebrood (ex Autoschade Wittebrood) gaat samenwerken met spuitcabine-importeur PH Service / USI-Nederland. Door de samenwerking kan PH Service zich optimaal bezighouden met zijn core werkzaamheden, het onderhouden en aanpassen van luchtbehandelingsapparatuur en de bijbehorende aftersales.

Wittebrood is bijna 21 autoschadeherstel ondernemer geweest in Nieuw-Vennep met zijn bedrijf Autoschade Wittebrood B.V. Wittebrood nam het bedrijf in 2000 over en heeft het samen met de toenmalige personeelsleden naar eigen zeggen langzaamaan sterker gemaakt in de regio Haarlemmermeer.

Op 1 januari 2021 werd het Autoschade Wittebrood verkocht aan AAS Autoschade Hogenboom. Het pand aan de Staringstraat in Nieuw-Vennep werd destijds als bouwgrond verkocht aan een vastgoedpartij die er woningen op gaat bouwen. Wittebrood heeft daarna een vastgoedportefeuille opgebouwd met een aantal kleinere bedrijfspanden die worden verhuurd.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan

Nu de panden gebouwd en verhuurd zijn, heeft Wittebrood naar eigen zeggen tijd over en barst hij van de energie. “Ik ging op zoek naar een product en fabriek met jarenlange historie gecombineerd met een no-nonsens mentaliteit. Het spreekwoord ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ spookte al jaren door mijn hoofd.”

In een persbericht stelt Wittebrood dat de liefde en passie voor het adviseren van ondernemers in schadeherstel en samen met de ondernemer werken aan een passende routing en equipement voor het schadebedrijf of spuiterij – is mede door zijn opgedane achterliggende ervaringen – sterk geworteld is.

Een productlijn die oplossingen op maat levert en een unieke stijl en strakke uitstraling combineert met technische innovatie werd gevonden bij USI-Italia / USI-Nederland. “Met name de kostprijs per doorgang is een unique selling point van het merk USI”, aldus Wittebrood. “De importeur voor Nederland is PH Service / USI-Nederland in Zevenaar. De gesprekken met USI-Nederland eigenaar Pascal Horstik verliepen heel prettig en natuurlijk.”

PH Service groeit volgens het persbericht uit zijn jas en wil de kern van het bedrijf – het onderhouden en aanpassen van luchtbehandelingsapparatuur en de aftersales – niet uit het oog verliezen. “Door de komst van Wittebrood kan Pascal zich blijven richten op de techniek en kan hij het huidige klantenbestand en de uitbreiding daarvan goed blijven bedienen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.