Dubbeldam opent truck en trailer schadeherstelvestiging in Maasdijk
Foto: Dubbeldam Zwijndrecht

Dubbeldam opent truck en trailer schadeherstelvestiging in Maasdijk

Truck en trailer carrosserie- en schadeherstelbedrijf Dubbeldam heeft vandaag een nieuwe vestiging geopend: Dubbeldam Schadeherstel Maasdijk geopend, meldt het bedrijf. Dubbeldam heeft ook vestigingen in Zwijndrecht, Schelluinen en Amstelveen.

Het Westland heeft volgens Els Vonk, marketing en communicatiemedewerker van het bedrijf, veel te maken met transport. “Wanneer het vervoer hier schade oploopt, kan men terecht bij de schadevestiging voor trailerschade en vrachtwagen-schadeherstel. Voor het herstel van deze voertuigen is specifieke expertise nodig vanwege de omvang van de voertuigen en de complexiteit van de systemen.”

Gecertificeerd schadeherstel

Dubbeldam heeft naar eigen zeggen veel kennis en ervaring op dit gebied; het bedrijf is al meer dan vijftig jaar actief in de schadeherstelbranche. Om succesvol te blijven, heeft de groep continu aandacht voor innovatie. Zo heeft Dubbeldam zich onlangs gecertificeerd voor schadeherstel van zwaar vervoer op waterstof. “Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om snel weer de weg op te kunnen”, aldus Vonk. “Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service. Ons schadeherstelbedrijf staat voor kwaliteit, klantenservice en vakmanschap.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.