Bosch introduceert nieuwe bevestigingsonderdelen voor stuursystemen
(Foto: Bosch).

Bosch introduceert nieuwe bevestigingsonderdelen voor stuursystemen

Bosch heeft een nieuw assortiment bevestigingsonderdelen voor stuursystemen geïntroduceerd. Deze onderdelen zijn ontworpen om de betrouwbaarheid en veiligheid van voertuigen te verhogen en zijn beschikbaar in kits voor personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen. De onderdelen zijn, volgens Bosch, van OE-kwaliteit en bieden werkplaatsen een complete oplossing.

Het nieuwe assortiment omvat verschillende kits, waaronder een die alle componenten van stuurhuis tot wiel bevat. ‘Dit zorgt voor een vereenvoudiging van de beschikbaarheid van reparatieonderdelen en vermindert de inspanning voor werkplaatsen’, aldus Bosch in een persbericht.

De bevestigingsonderdelen, zoals klemmen, hoezen, borgmoeren, stuurstangassemblages en spoorstangen, spelen een cruciale rol in de veiligheid en betrouwbaarheid van stuursystemen. Deze onderdelen moeten regelmatig worden gecontroleerd en vervangen indien nodig, vooral na een ongeluk waarbij schade aan de vooras, voorwielen of het stuursysteem niet kan worden uitgesloten. Door de introductie van deze nieuwe kits biedt Bosch, naar eigen zeggen, werkplaatsen een gemakkelijke en efficiënte manier om te voldoen aan de eisen van voertuigonderhoud en -reparatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.