Axalta hofleverancier aan Brabham in Australië

Axalta hofleverancier aan Brabham in Australië

Axalta is uitgeroepen tot exclusieve leverancier van coatings voor Brabham Automotive in Australië. Het lakmerk Standox zal worden toegepast op meer dan 70 limited edition voertuigen uit de Celebration- en Signature-serie.

Samenwerken
Axalta en Brabham Automotive werken al tijdens het ontwerpproces samen. Het kleurenschema van de meeste nieuwe voertuigen komt overeen met de historische Brabham Formule 1-modellen, waaronder de BT19 en de BT46B die werden bestuurd door Niki Lauda. Klanten die een unieke aflak willen kunnen samen met Axalta en Brabham Automotive een speciaal kleurontwerp creëren. Elk voertuig wordt op bestelling gemaakt, wat de exclusiviteit voor klanten vergroot.?

Productie
De voertuigen worden door Brabham Automotive vervaardigd en wereldwijd gedistribueerd. Brabham is in 1948 opgericht toen Sir Jack Brabham zijn racecarrière begon. Zijn zoon David Brabham heeft nu de leiding. Het hoofdkantoor is in Adelaide, Australië. Brabham Automotive is onderdeel van een private equity-groep die zich richt op geavanceerde productie- en mobiliteitsoplossingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.