ASN Bank voegt autoverzekering toe aan assortiment
De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank. (Foto: ASN).

ASN Bank voegt autoverzekering toe aan assortiment

ASN Bank heeft haar assortiment uitgebreid met een autoverzekering voor particuliere klanten. Sinds de livegang begin 2024 hebben ongeveer 100 klanten deze verzekering afgesloten, meldt de bank.

De autoverzekering is ontwikkeld in samenwerking met a.s.r. en sluit aan bij ASN Bank’s streven naar duurzaamheid. Schade wordt standaard gerepareerd in plaats van vervangen, en aangesloten herstelbedrijven beschikken over een erkende certificering voor duurzame bedrijfsvoering. Voertuigen met emissieklassen 0, 1, 2 of 3 kunnen niet via ASN Bank worden verzekerd. Daarnaast biedt de bank geen kortingsstructuur voor het verzekeren van meerdere personenauto’s binnen één huishouden.

Online

De premies worden duurzaam belegd volgens de criteria van ASN Bank en 10 procent van de verzekeringsinkomsten wordt besteed aan duurzame projecten, zoals het onderzoeksplatform KennisNatuurlijk! in samenwerking met Naturalis.

ASN Bank, onderdeel van de Volksbank, biedt de autoverzekering, net als de overige verzekeringen, enkel online aan.

De premies van de autoverzekeringen zijn in het eerste kwartaal van 2024 gemiddeld 65 euro gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.