AAGB lanceert nieuwe huisstijl voor schadehersteldivisie in de Benelux
(Foto: AAGB)

AAGB lanceert nieuwe huisstijl voor schadehersteldivisie in de Benelux

Alliance Automotive Group Benelux introduceerde tijdens de Autotechnica-beurs in Brussel zijn nieuwe vormgeving voor de schadehersteldivisie op de Benelux-markt, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Onder de naam Prepaire Bodyshop Support ‘zal AAGB zijn schadehersteldivisie voortzetten en verder vormgeven’.

Volgens netwerkdirecteur Rob Visser van AAGB heeft het bedrijf in 2023 ‘serieuze stappen gezet om de activiteiten in de schadeherstelbranche uit te breiden’. “Met de overname van MSH Equipment, het uitbreiden van de Paint en Non-Paint divisie en het opzetten van erkende schadeherstelopleidingen in samenwerking met Summa College en TECH360 is in korte tijd een fundament gelegd voor Prepaire Bodyshop Support. Met de recente overname van ASN Autoschade wordt de positie van AAGB in de schadeherstel branche verder verstevigd”.

Hans Musters, commercieel directeur van Prepaire: “We worden ingehaald door een nieuwe realiteit, de introductie van nieuwe type auto’s brengen nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen met zich mee. Met vier pijlers; Paint/Non-Paint, Equipment, Consultancy en Training wijst Prepaire de weg voor professionele schadeherstellers. Prepaire kan als geen ander hightech en toekomstgericht schadeherstel mogelijk maken door autoschadebedrijven te ondersteunen in hun volledige bedrijfsproces.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.