Sven de Gooijer nieuwe accountmanager ABS Autoherstel
Sven de Gooijer nieuwe accountmanager ABS Autoherstel (Foto: ABS Autoherstel)

Sven de Gooijer nieuwe accountmanager ABS Autoherstel

Sven de Gooijer is als accountmanager in dienst getreden bij autoschadeherstel keten ABS Autoherstel. De Gooijer werkte eerder in commerciële functies bij Autoscout en Autotrack en wordt bij ABS onderdeel van het operations en commercie team. 

De Gooijer heeft zich de afgelopen tien jaar bij Autotrack en Autoscout24 bezig gehouden op het aantrekken van nieuwe klanten. “Ook heb ik met veel plezier onze bestaande klanten geadviseerd over de inzet van digitale verkoopkanalen. De kennis en ervaring die ik daarmee heb opgedaan, neem ik mee naar ABS Autoherstel. Ik help onze klanten graag een stap verder in deze steeds groeiende digitale wereld”, aldus De Gooijer.

Investeren in commercie

Volgens Edward Reinderts, manager operations en commercie, is het belangrijk om in commercie te blijven investeren. “We hebben de afgelopen periode kunnen zien hoe snel de markt kan veranderen en hoe belangrijk het is om snel op deze veranderingen te anticiperen.” Volgens hem is dat alleen mogelijk als je voldoende mankracht hebt om samen met de opdrachtgevers en ondernemers het dienstenpakket te blijven vernieuwen. ”Ook de hele digitalisering is voor ons ons belangrijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat Sven ons hierbij kan ondersteunen”, aldus Reinderts. ABS Autoherstel telt momenteel 83 vestigingen en is volgens vaktitel Automotive online samen met Schadenet het beste vertegenwoordigd in de schadetop 15.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.