Standox-kalender 2019 draait om emotie

Standox-kalender 2019 draait om emotie

Standox presenteert haar kalemder voor 2019 met als titel ‘Cars & Characters’. Het hoofdthema is de betekenis van een auto voor de persoonlijkheid en levensstijl van autobezitters.

Cars&Characters
De fotograaf geeft de voertuigen op vakkundige wijze een podiumplaats terwijl hij de personages erachter vastlegt. De Nederlandse fotostudio ‘Van Der Vaart’ is al 35 jaar gespecialiseerd in de wereld van auto’s. De nieuwe Standox-kalender “Cars & Characters” toont elke auto in een typische situatie met de eigenaar, die elk een speciale relatie met hun auto hebben. De emotionele composities van de foto’s tonen de trots en passie van de eigenaren voor hun auto’s en onthullen ook een beetje over de persoon achter het stuur.

Klanten
tandox laat haar kalenders al meer dan 30 jaar maken door gerenommeerde fotografen. Ze zijn niet in de handel verkrijgbaar, maar gaan uitsluitend naar klanten en vrienden van het lakmerk uit Wuppertal. Sommige foto’s, zoals die van de Hot Rod, kunnen worden gedownload als schermachtergrond, zo laat Standox weten.Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.