Stake F1 Team KICK Sauber’s nieuwe C44 raceauto gespoten met R-M AGILIS [partnercontent]
Foto: BASF Coatings

Stake F1 Team KICK Sauber’s nieuwe C44 raceauto gespoten met R-M AGILIS [partnercontent]

Voor het Grand Prix seizoen 2024 blijft R-M, het premium lakmerk van BASF’s Coatings divisie, de exclusieve technische lakleverancier van Stake F1 Team KICK Sauber. De Fluo Racing Green lak van de C44 is ontwikkeld met R-M’s kleurenexpertise en baanbrekende AGILIS-laklijn om de identiteit van het nieuwe team te ondersteunen.

Agressief, opwindend, anders: het Stake F1 Team KICK Sauber C44 heeft de autosportwereld al aan het praten gekregen. Gehuld in een aantrekkelijke zwarte en ‘Fluo Racing Green’ kleurstelling, is de kleur ontwikkeld en gespoten met R-M’s baanbrekende watergedragen laklijn AGILIS. De glanzende, groene tint zelf is het resultaat van indrukwekkend ontwikkelingswerk door R-M experts. Het is een aandachtstrekker, een blikvanger, het middelpunt van de aandacht op elk tv-scherm, het centrale punt op iedere foto. Het is niet de gebruikelijke F1-auto: het is geen eerbetoon aan het verleden, maar een knipoog naar een nieuwe en opwindende toekomst, één die alles bevat wat geweldig is aan deze sport en naar een hoger niveau tilt.

Alessandro Alunni Bravi, Teamvertegenwoordiger: “De C44 is een eerbetoon aan het werk van James Key en het technische team, en aan elke man en vrouw in Hinwil, die allemaal hebben bijgedragen aan de auto die we vandaag zien. We hebben alle vertrouwen in deze auto en in ons team.”Zhou Guanyu, coureur: “Ten eerste kun je de kleur niet missen! Het is een erg spannende benadering, vooral in de Formule 1. En dan hoop ik natuurlijk dat we snel zijn.”

“We zijn ongelooflijk trots dat we de enige lakleverancier zijn voor het prestigieuze Stake F1 Team KICK Sauber. De nieuwe weergave van de opmerkelijke kleur van onze AGILIS-laklijn op de nieuwe C44-expertise vervult ons met opwinding. Dit partnerschap is een bewijs van onze niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid binnen de Formule 1,” aldus Alexander Bru, Managing Director Zwitserland bij BASF Automotive Coatings Solutions. Met minder dan 250 gram per liter overtreft AGILIS alle wereldwijde VOS-vereisten en bereikt het de laagste VOS-waarde in de markt. AGILIS maakt deel uit van R-M’s Pioneer Series, het meest revolutionaire complete assortiment autoreparatielakken. Elk aspect van elk product is verfijnd om het ultieme eindresultaat te creëren en duurzaamheid te garanderen. Daarom zijn alle R-M Pioneer Series producten zoals blanke lakken, grondmaterialen en binders producten die worden vervaardigd op basis van hernieuwbare grondstoffen. Als hoogtepunt van de autosport is de Formule 1 vaak de proeftuin geweest voor nieuwe technologieën die vervolgens de standaard zijn geworden in de auto-industrie. Stake F1 Team KICK Sauber blijft vertrouwen op de kleurexpertise van R-M AGILIS en de meest duurzame watergedragen laklijn.

R-M Autolakken: een belangrijk onderdeel van BASF Coatings

Onder de merknaam R-M brengt BASF een uitgebreid assortiment autoreparatielaksystemen op de markt. De nadruk ligt op op eco-efficiënte watergedragen lakken en high-solids lakken. Door het gebruik van deze systemen kan overal ter wereld worden voldaan aan alle wettelijke vereisten op het gebied van oplosmiddelreductie en wat de kwaliteit en duurzaamheid betreft, voldoen de producten aan dezelfde kwaliteitsnormen als oplosmiddelhoudende lak. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten om klanten te ondersteunen. R-M is goedgekeurd door de meeste toonaangevende autofabrikanten voor aftermarket reparaties wereldwijd en wordt door hen gekozen vanwege de kleurenexpertise.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.