Schadeseminar: Totale reset schadebranche hoognodig
Albèrt de Goey is één van de sprekers op het schade-event op 1 december. (Foto: Albert de Goey)

Schadeseminar: Totale reset schadebranche hoognodig

Hoge energiekosten, grote personeelstekorten, steeds complexere en kostbaardere autoschades, kennisachterstand, investeringsdruk en spannende tariefrondes met verzekeraars: er is genoeg aan de hand in de schadebranche. Bovag en Focwa roepen op tot een totale reset van de branche, maar hoe is zo’n reset te organiseren en zijn alle partijen wel bereid tot verandering? Daarover gaat het op schadeseminar op 1 december dat vakblad AM op 1 december samen met Automotive Insiders organiseert.

In de ochtend staat een bedrijfsbezoek op het programma aan de hightech schadeherstelvestiging van Van Mossel in Rotterdam, waar het hele herstelproces van de begin- tot de eindcheck nauwkeurig is gedigitaliseerd om te zorgen dat alle systemen in auto’s na herstel weer veilig en verantwoord functioneren.

Verandering

‘s Middags gaan we tijdens het inhoudelijke programma dieper in op diverse thema’s met een keur aan gasten: van Saskia Booy van Autotech tot Albèrt de Goey van ABS Autoherstel, Femke Teeling van Focwa, Toine Beljaars van Bovag, Thomas Hermans, managing director van Solera Nederland en Evert-Jeen van der Meer van Aon. Dan draait alles om de vragen, als hoe overleeft de branche het personeelstekort en de kennisachterstand, hoe ziet de toekomstige verzekerbaarheid van auto’s eruit en hoe houdt de branche alles betaalbaar. Focwa en Bovag pleiten voor een totale reset van de branche; hoe moet de sector dat aanpakken? En zijn alle partijen daar wel toe bereid?

Kom er vooral over meepraten en meedenken tijdens dit schadeseminar op donderdag 1 december en klik hier voor meer informatie en inschrijving.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.