Schadeherstelmeester: nieuw netwerk voor complex schadeherstel

Schadeherstelmeester: nieuw netwerk voor complex schadeherstel

SchadeherstelmeesterSchadeherstelmeester is het eerste landelijke netwerk van autoschadeherstellers en dealerbedrijven dat zich gaat specialiseren op complex autoschadeherstel. Het nieuwe netwerk gaat zich richten op de afwikkeling van merkgerelateerde, complexe vormen van autoschade.

Merkgerelateerd
Schadeherstelmeester is een initiatief van dealerholding Broekhuis, PGA Nederland en Autoschade Herstel Groep (AHG). AHG vervult de faciliterende rol op het gebied van centrale marketing, automatisering en centrale schadeafwikkeling.
Het Schadeherstelmeester netwerk gaat van start met circa 25 vestigingen. Huub Janssens is benoemd tot netwerkdirecteur van de organisatie. “Een complexe schade vereist vakmanschap, kennis en techniek.Om kwaliteit te kunnen borgen moeten Schadeherstelmeester bedrijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die gelden op het gebied van kennis en techniek. Ook moeten de bedrijven in het netwerk minimaal één automerkerkenning in hun bezit hebben. Per merk is er minimaal één specialist in dienst. Deze specialist staat in direct contact met merkingenieurs, zodat hij over de meest actuele kennis beschikt”, aldus Janssens.

Logische stap
De lancering van Schadeherstelmeester is volgens Janssens een logische stap: “Dit nieuwe netwerk is een scherp antwoord op de veranderende markt, die zich steeds meer opdeelt in cosmetische en complexe schades. Merkexpertise is essentieel voor wie zich in het complexe segment wil begeven.”
Volgens Janssens gaat Schadeherstelmeester zich richten op leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeringsmaatschappijen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.