Roland Sikkel (Carglass) Nederlandse vertegenwoordiger Best of Belron
Roland Sikkel Nederlandse vertegenwoordiger Best of Belron (Foto: Shuttersrtock)

Roland Sikkel (Carglass) Nederlandse vertegenwoordiger Best of Belron

Carglass servicemonteur Roland Sikkel vertegenwoordigt Nederland bij de internationale servicemonteurscompetitie Best of Belron. Ruithersteller Sikkel kwalificeerde zich eerder al tijdens de Nederlandse finale in Utrecht. 

De competitie wordt vandaag georganiseerd door Carglass moederbedrijf Belron. In de competitie strijden de beste ruitherstellers ter wereld tegen elkaar. Gedurende de verschillende voorrondes moesten de monteurs ruiten repareren en vervangen en ADAS-systemen herkalibreren.

29 finalisten

In Barcelona krijgen de 29 finalisten, die van over de hele wereld komen, dezelfde opdrachten en wordt er twee dagen lang gestreden om de titel beste servicemonteur van Belron. Het evenement bestaat anno 2022 twintig jaar bestaat en wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Nederland Roland Sikkel werkt al ruim 20 jaar bij Carglass als servicemonteur bij de vestiging in Alphen aan den Rijn. 

Op dit moment volgt Sikkel de opleiding tot hoofdmonteur. Het winnen van de Nederlandse finale, waardoor hij zich de beste Belron-monteur van Nederland mag noemen, is een grote eer voor Sikkel: “Ik probeer net als voordat ik de titel won elke dag het beste uit mezelf te halen en de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. In Barcelona wil ik laten zien dat we bij Carglass in Nederland topservice leveren.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.