R-M AGILIS® heeft zich bewezen als het snelste en groenste watergedragen basislaksysteem [partnerbijdrage]
foto: BASF

R-M AGILIS® heeft zich bewezen als het snelste en groenste watergedragen basislaksysteem [partnerbijdrage]

R-M heeft nieuwe normen gesteld in de autoreparatielakbranche door de introductie van AGILIS, een baanbrekend watergedragen basislaksysteem. Met het laagste VOS-gehalte en de hoogste eco-effectiviteit ooit, bracht de nieuwe productlijn een revolutie teweeg in de wereldwijde markt voor premium watergedragen autoreparatielakken. Vier jaar later is het beproefd, getest en bewezen de beste ter wereld te zijn met benchmarkcijfers die zijn verzameld bij meer dan 1.000 schadeherstelbedrijven in 20 landen.

AGILIS helpt schadeherstelbedrijven hun prestaties te verbeteren met tot 40% minder procestijd (Vergeleken met een standaard basislaklijn op de markt), wat een groot verschil maakt voor de doorlooptijd. Dankzij de geavanceerde recepturen en procesoplossingen heeft het ook geleid tot 30% minder materiaalverbruik voor elke toepassing. Om de prestaties nog verder te verbeteren, lanceerde R-M de AMPLIFIER, waarmee schadeherstelbedrijven lak kunnen gebruiken die over is van eerdere mixen voor een extra 20% lager verbruik en 50% snellere verwerkingstijd. 

AGILIS heeft een geavanceerde pigmenttechnologie die 100% kleurnauwkeurigheid biedt met behulp van ‘s werelds meest uitgebreide kleurendatabase en een nauwkeurigere en efficiëntere kleurbepaling. Daar komt nog bij dat AGILIS Tricoat sommige 3-laags kleuren omzet in 2-laags kleuren voor een vereenvoudigde workflow met een ongelooflijke snelheid en meer duurzaamheid, terwijl het betrouwbaarheid biedt in tricoats met een onovertroffen snelheid.

“Word de snelste, groenste en kleurrijkste” is de kop van onze nieuwe campagne. We geven onze klanten een serieus voordeel met AGILIS. We hebben de feedback van de markt meegenomen, samengewerkt met klanten en partners en we hebben onze recepturen en processen verbeterd om op het gebied van uitstekende prestaties en duurzaamheid te verbeteren voor de beste reparaties”, aldus Jane Niemi, Head of Global Marketing, BASF Automotive Coatings Solutions.

AGILIS is toonaangevend in de markt op het gebied van duurzaamheid met het laagste VOS-gehalte van minder dan 250 gram per liter. In feite overtreft AGILIS alle wereldwijde VOS-vereisten en ligt het 40% onder de wettelijke limiet van de EU. En om ervoor te zorgen dat schadeherstelbedrijven bij elke temperatuur kunnen repareren, lanceerde R-M AGILIS Xtreme om de VOS op een superlaag niveau van <250 g/l te houden, ongeacht de klimaatomstandigheden.

Bovendien zijn er nu ook spotrepair en blending techniek trainingen beschikbaar in de productfamilie. De uitrol van AGILIS gaat wereldwijd verder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.