Veel nieuwe deelnemers vakbeurs Auto Prof 2023
Veel nieuwe autoschadeherstel deelnemers naar vakbeurs Auto Prof 2023 (Foto: Auto Prof)

Veel nieuwe deelnemers vakbeurs Auto Prof 2023

Auto Prof 2023 verwacht veel nieuwe deelnemers op het gebied van autoschadeherstel. Dit meldt de beursorganisatie. “Na een geslaagde editie afgelopen april vindt de Auto Prof weer vertrouwd plaats aan het begin van het jaar. Naast een hoop bekende partijen zijn er dit jaar ook veel nieuwe deelnemers aanwezig, onder andere op het gebied van schadeherstel”, aldus Malou Peters, verantwoordelijk voor het transport- en automotivecluster binnen de beursorganisatie.

Auto Prof Demo Arena

Peters laat weten dat behalve het beursaanbod met nieuwe diensten en producten, ook het delen van kennis weer centraal staat in de welbekende domes op de beursvloer. “Wij vinden het belangrijk dat de inhoud van deze sessies past bij de wensen en de dagelijkse uitdagingen van de automotive professional. Wij inventariseren nu bij de bezoekers over welke relevante onderwerpen zij graag meer kennis op willen doen”, aldus Peters. Naast de stands en kennisdomes, zal ook de in 2022 geïntroduceerde Demo Arena terugkeren. “Dit jaar wordt de Demo Arena uitgebreid tot een platform vol interactieve demonstraties”, aldus Peters.

Het volledige programma zal de organisatie binnenkort bekendmaken. Auto Prof 2023 vindt plaats van dinsdag 31 januari tot en met donderdag 2 februari in Evenementenhal Gorinchem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.