Nieuwe poll: Ik ben tevreden met de nieuwe cao voorwaarden
(Foto: Shutterstock)

Nieuwe poll: Ik ben tevreden met de nieuwe cao voorwaarden

FNV leden hebben op 31 mei 2022 ingestemd met een nieuwe cao Metaal en Techniek waar ook de autoschadeherstel- en carrosseriebranche onder valt. De grootste Nederlandse vakbond is tevreden met de nieuwe voorwaarden.

In onze nieuwe Poll zijn we benieuwd naar uw mening over de stelling: ‘Ik ben tevreden over de nieuwe cao voorwaarden Metaal en Techniek’. U kunt de poll aan de rechterzijde van deze pagina invullen. 

Uitslag vorige Poll

In de vorige Poll, ‘Brancheorganisaties moeten meer doen om nieuw talent te werven’, peilden we de meningen over het oplopende tekort aan medewerkers in de schadebranche. Het aantal leerlingen dat zich in schooljaar 2020/2021 bij een ROC inschreef voor een opleiding in de carrosseriebranche daalde licht ten opzichte van een jaar eerder. Ook de instroom van beroeps opleidende leerweg (BOL)-leerlingen laat een dalende trend zien.

Van de totaal 35 waren 29 stemmers het met de stelling eens en zouden brancheorganisaties inderdaad meer moeten doen om nieuw talent te werven. Zes respondenten waren het echter niet met de stelling eens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.