Robert Jan Cornelissens (ex-Axalta) start als interim- & projectmanager
Cornelissens: “Bedrijfsgroei is pas duurzaam wanneer zowel de omzet als de winst als de klanttevredenheid groeit en in een gezonde verhouding tot elkaar (blijven) staan. Ik word graag uitgedaagd met vraagstukken binnen dit spanningsveld.”

Robert Jan Cornelissens (ex-Axalta) start als interim- & projectmanager

Robert Jan Cornelissens is deze maand gestart als zelfstandig en onafhankelijk ‘creatief strateeg & marketing specialist’ op interim- en projectbasis. Met ‘C-SENS Interim & Project Management’ richt Cornelissens zich op projecten en advies op het gebied van bedrijfsstrategie, business development, supply chain en vraagstukken bij bedrijven in de maakindustrie, automotive, coatingindustrie en B2B-handelsorganisaties.

“Ik heb de afgelopen 25 jaar als ondernemer in loondienst veel leuke en succesvolle projecten mogen doen en vond de tijd rijp om mijn creativiteit en energie als zelfstandige aan te bieden”, aldus Cornelissens. “Mijn doel is om ondernemers en business managers te ondersteunen op het vlak van omzetgroei, winstoptimalisatie en/of vergroting van de klanttevredenheid. Binnen dit spanningsveld lever ik bijvoorbeeld support voor duurzame groei bij de ontwikkeling, implementatie en/of optimalisatie van hun strategie, positionering, propositie, serviceconcepten en verkooptools.”

Ruime ervaring

Cornelissens (48) was sinds 2015 als marketingmanager Refinish Systems bij Axalta Coatings Systems EMEA onder andere verantwoordelijk voor de gesegmenteerde sales- en marketingstrategie, contractbeheer strategic accounts, business services en proces consultancy, product- en prijsmanagement en marketingcommunicatie. Daarvoor bekleedde hij diverse marketing- en supply chain functies bij Spies Hecker en Sherwin-Williams importeur en lakgrossier Metalak BV.

Cornelissens heeft, naar eigen zeggen “ruime ervaring in de automotive aftermarket en de coating industrie opgedaan in zowel Nederlandse MKB-omgeving als binnen de internationale omgeving van beursgenoteerde multinationals en is met directe ingang beschikbaar voor projectmatige en consulterende functies.”

Cornelissens is ook buiten de automotive en coatings sector beschikbaar op ad-interim basis voor de tijdelijke invulling van (senior) posities binnen het werkgebied van sales, marketing en supply chain.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Edwin Stolwijk

    Veel succes Robert Jan, met jouw ervaring, kennis en “drive” wordt dit vast een succes!!!!zet’m op!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.