Poll: Corona heeft blijvende impact op autoschadeherstelbranche veroorzaakt
(Foto: Shutterstock)

Poll: Corona heeft blijvende impact op autoschadeherstelbranche veroorzaakt

ABS Autoherstel heeft recent een serie korte podcasts met de titel ‘De blijvende impact van corona op autoschadeherstel’ gemaakt. In de podcasts staat ABS stil bij de verschillende uitdagingen die tijdens de corona-pandemie zijn ontstaan.

De schadeherstelketen stelt op zijn website dat het voortdurend geconfronteerd wordt met uitdagingen. “Personeelstekorten hier, prijsstijgingen daar en een pandemie die roet in het eten gooit. En tekort aan materialen zijn slechts enkele van de dingen die onze werkstromen hebben verstoord. Hierdoor zijn onze veerkracht en vindingrijkheid op de proef gesteld, maar we zijn er sterker dan ooit uitgekomen.”

Via deze nieuwe poll komen we graag te weten of corona wat u betreft blijvende impact op de autoschadeherstelbranche veroorzaakt heeft. U kunt de poll aan de rechterzijde van dit bericht invullen.

Uitslag vorige poll

Brancheorganisatie Bovag denkt met de toevoeging van Technisch Specialist Autoschadeherstel Niveau 4 aan de MBO-opleiding autoschadeherstel de branche aantrekkelijker te maken voor jongeren.

Op de bijbehorende poll met de titel ‘Toevoeging Technisch Specialist Autoschadeherstel Niveau 4 stimuleert instroom jongeren schadeherstelbranche’ kwamen in totaal 21 reacties. De meerderheid (13) van de respondenten bevestigden de stelling en klikten op ‘Eens’. Acht respondenten klikten op ‘Oneens’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.