Nieuwe poll: Mijn bedrijf is volledig ingericht om alle schadesoorten aan EV’s te kunnen herstellen
Mijn bedrijf is volledig ingericht om alle soorten schade aan elektrische voertuigen te kunnen herstellen (Foto: Shutterstock)

Nieuwe poll: Mijn bedrijf is volledig ingericht om alle schadesoorten aan EV’s te kunnen herstellen

Schadeherstel aan elektrische voertuigen vraagt om andere kennis, processen, equipment en gereedschap. Hiervoor moeten flinke investeringen gedaan worden en is het cruciaal om het kennisniveau up to date te houden om niet achterop te raken. 

En groot aantal Nederlandse autoschadeherstelbedrijven is al volledig ingericht op en klaar om elektrische auto’s te mogen en kunnen herstellen. In onze nieuwe poll ‘Mijn bedrijf is volledig ingericht om alle schadesoorten aan EV’s te kunnen herstellen’ zijn we benieuwd of u er klaar voor bent, bijna klaar of dat het u niet gaat lukken.

U kunt de poll aan de rechterzijde van deze pagina invullen.

Uitslag vorige poll

FNV leden stemden op 31 mei 2022 in met een nieuwe cao Metaal en Techniek waar ook de autoschadeherstel- en carrosseriebranche onder valt. De grootste Nederlandse vakbond was tevreden met de nieuwe voorwaarden.

In onze nieuwe Poll waren we benieuwd naar uw mening over de stelling: ‘Ik ben tevreden over de nieuwe cao voorwaarden Metaal en Techniek’. In totaal stemden 28 respondenten. Twaalf stemmen zijn het met de stelling eens, 13 stemmen gingen naar ‘oneens’ en drie stemmers klikten op ‘geen mening’.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.