Autoschade Bluekens sluit aan bij AAS Schadeherstel

Autoschade Bluekens sluit aan bij AAS Schadeherstel

Autoschade Bluekens in Breda is sinds 1 januari 2022 aangesloten bij schadeherstelketen Allround Automotive Solutions (A.A.S.), zo meldt het bedrijf op zijn website. Door deze aansluiting is er nu ook een A.A.S. vestiging in Breda. Nicole Spenkelink, directeur A.A.S is ‘superblij’ dat Bluekens voor A.A.S heeft gekozen, die eind 2021 ‘Bewust Groen Schadeherstel’ introduceerde. 

Tot op heden was Autoschade Bluekens, onderdeel van Bluekens Volvo, een onafhankelijk schadebedrijf. De belangrijkste reden om zich aan te sluiten bij een keten, is dat het bedrijf naast Volvo zo’n 20 procent vreemde merken binnenkrijgt, aldus directeur Robbert Hectors. “We verwachten dat dit de komende tijd nog wel meer zal worden. Door ons niet alleen met Volvo-schadeherstel te profileren, maar ook als universeel schadeherstelbedrijf trekken we meer werk naar ons toe”, denkt Hectors.

Meer werk voor Volvo 

Hectors verwacht ook voor Volvo meer werk te kunnen doen. “Niet alle Volvo-rijders zijn bij een verzekeraar aangesloten waar wij voor mogen repareren. Door de aansluiting bij A.A.S. mogen we dat wel.” De aansluiting bij A.A.S. stelt Autoschade Bluekens eveneens in staat zijn prestaties te vergelijken met andere schadeherstelbedrijven. Hectors: “Dat is het kracht van het collectief en daar kunnen wij ook ons voordeel mee doen.”  Klanten kunnen bij Autoschade Bluekens terecht voor reguliere autoschadeherstelwerkzaamheden, ruitschade, spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, velgenreparatie, bumperreparatie en het herstellen van doffe koplampglazen.  

Directeur Nicole Spenkelink zegt ‘super blij en ook super trots’ te zijn dat Bluekens voor A.A.S. heeft gekozen. “Bluekens zit letterlijk bij ons hoofdkantoor om de hoek. Het is een mooi merk en past qua DNA goed bij onze keten. Het is van oorsprong een familiebedrijf dat samenwerkingen zoekt en bij A.A.S. behouden ze hun eigen identiteit”, aldus Spenkelink. De schadeherstelketen heeft met de toetreding van Autoschade Bluekens 87 vestigingen, verspreid over Nederland.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.