Autoglaz Oss en ’s-Hertogenbosch sluiten aan bij Focwa

Autoglaz Oss en ’s-Hertogenbosch sluiten aan bij Focwa

Om de aansluiting te bekrachtigen en het klanten duidelijk te maken hebben de vestigingen het Focwa lidmaatschap gevelbord ontvangen. Met de aansluiting voldoen Autoglaz Oss en ’s-Hertogenbosch aan de branche-normering voor autoruitherstel.    

Directeur Adrie van Erp van de Brabantse autoruitherstelbedrijven toont met de aansluiting tevens dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de bedrijfsvoering geïmplementeerd is.  

“Het is goed om naar klanten uit te kunnen dragen dat je kwaliteit in huis hebt en dit waarborgt met het Focwa Zekerheidsfonds”, aldus Van Erp. “Focwa is hierin onze sparringpartner als het gaat om branche gerelateerde zaken zoals cao, vragen over personeel en zeker als het gaat om technische vragen.”

Goed geregeld

De technische databank van Focwa is volgens Van Erp zeer toegankelijk en geeft de monteurs actuele tips over het de- en monteren van carrosseriedelen. “We vinden hier ook de juiste voertuiginformatie om ruiten te verlijmen, maar ook ondersteuning om ADAS-systemen te kalibreren is bij Focwa goed geregeld”

Van Erp heeft geïnvesteerd in een moderne mobiele ADAS kalibratie-unit waarmee niet alleen auto’s, maar ook vrachtauto’s op locatie gekalibreerd kunnen worden. “Het voordeel hiervan is dat het voertuig bij de klant of in de garage kan blijven staan en er bij vrachtauto’s geen vertekend beeld gecreëerd wordt in de ritregistratie in het kader van de rijtijdenwet.” 

Autoglaz Oss en ’s-Hertogenbosch ondersteunen klanten met drie mobiele teams met ervaren monteurs in het glas-management.

Foto v.l.n.r.: John, Patrick en Rob, Adrie van Erp (Autoglaz Den Bosch en Oss) en Anton Abelen (Focwa).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.