Nieuwe naam: BASF Coatings Services

Nieuwe naam: BASF Coatings Services

De Nederlandse verkooporganisatie van BASF Coatings die zich in bezighouden met de verkoop van Glasurit en R-M autoreparatie-lakken, heeft een nieuwe naam: BASF Coatings Services. Ook in de andere landen van Europa waar men met een verkooporganisatie aanwezig is, zal deze nieuwe naam worden ingevoerd. Hiermee wil men meer nadruk leggen op een sterker Europees netwerk van verkoopkantoren, aldus BASF Coatings Services. "Hierdoor zal het nog eenvoudiger zijn producten en service-aanbiedingen op Europese schaal te coördineren. Dit is met name belangrijk voor het groeiende aantal klanten dat internationaal actief is."
21 dec.
Nissan heeft een nieuwe lak die zijn eigen krassen herstelt. Dit is de Scratch Guard Coat, een waterafstotende heldere autolak die veel krasbestendiger is dan gewone autolak, aldus Nissan. Het geheim zit ‘m in een elastische hars die ervoor zorgt dat de onderlagen beter worden beschermd en dat de kras oppervlakkig blijft. Daarna vloeit de bovenste laag als het ware weer terug in zijn oude staat. Dat duurt een dag tot een week, afhankelijk van de temperatuur.
20 dec.
Five Star Service Net, het netwerk van herstelbedrijven dat wordt ondersteund door DuPont Refinish, breidt uit met vier nieuwe leden: Autoschade Frans Beckers in Brunssum, Autoschade Philippen in Born, Autoschade Jansen & Gal in Zutphen en Autoschadehuis Visser in Lelystad. Hiermee telt het Five Star Service Net 54 aangesloten schadeherstelbedrijven in heel Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.