Meerburg ontvangt Arval

Meerburg ontvangt Arval

Nieuwbouw Autoschade Herstel Noord Limburg 28 feb.
Autoschade Herstel Noord-Limburg in Horst, lid van de AHGN Groep, gaat op 1 juli verhuizen naar een nieuw bedrijfspand (langs de A73), dat op dit moment in aanbouw is. "Hiermee zijn wij één van de weinigen die het in deze tijd aandurft om nieuw te bouwen", aldus directeur Peter Timmermans. Het bedrijfspand krijgt een oppervlak van 1.500 m2. Onderdeel is een garage-afdeling voor onderhoud en APK, waarmee men als 2e AHGN-bedrijf gaat toetreden tot Bosch Care Service. Doel is om zo te kunnen fungeren als één aanspreekpunt voor de hele mobiliteitssector.
Carrosseriefabriek De Graaff failliet 27 feb.
Carrosseriefabriek De Graaff in Zevenhuizen, handelend onder de naam Trailer De Graaff, is op 1 februari failliet verklaard. Het bedrijf is in 1906 opgericht en sinds 1984 importeur in Nederland voor Kögel Fahrzeugwerke AG. In 1999 is besloten te toenmalige werkplaats in Nieuwerkerk aan den IJssel te sluiten en zich te richten op de importeursfunctie. Trailer De Graaff was leverancier van de Kögel-producten EuroTrailer, EuroCombi, EuroBox, EuroCooler en EuroKipper. In de laatste jaren verlieten meer dan 24.000 voertuigen en carrosserieën de fabrieken, zo meldt men.
Autoschade Herstel Meerburg in Capelle a/d IJssel heeft op 23 februari voor de medewer-kers van de schade-afdeling van leasemaat-schappij Arval een workshop georganiseerd over schadeherstel in de toekomst. Tijdens deze workshop heeft men de aanwezigen de huidige en toekomstige reparatiemethodieken getoond, om hen zo actief te betrekken in het (toekomstige) schadeherstelproces. Eind vorig jaar werd ook al een dergelijke workshop georganiseerd. Autoschade Herstel Meerburg maakt samen met Meerburg Special Products deel uit van de Meerburg Groep.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.