Maximale luchtkwaliteit met het Sagola 6000X Luchtverwarmingssysteem – Ook in de winter [Partnerbijdrage]

Maximale luchtkwaliteit met het Sagola 6000X Luchtverwarmingssysteem – Ook in de winter [Partnerbijdrage]

Sagola introduceert met trots de Sagola 6000X – Het nieuwe luchtverwarmingssysteem voor hoogwaardige luchtkwaliteit en een stabiel spuitproces. 

Sagola begrijpt de uitdagingen waarmee professionals binnen de autoschade-industrie worden geconfronteerd, vooral als het gaat om het behouden van een optimale luchtkwaliteit het hele jaar rond. De Sagola 6000X biedt een oplossing die ongeacht de omgevingsomstandigheden en grote temperatuurverschillen consistent een hoogwaardige luchtkwaliteit garandeert. 

De Sagola 6000X zorgt voor een optimale oppervlakteafwerking door perslucht op constante temperatuur te houden, wat condensatieproblemen in koude en vochtige omgevingen voorkomt. Met een geavanceerde antistatische slang om warmteverlies te voorkomen, stelt de Sagola 6000X je in staat om je werk zonder enige belemmering uit te voeren.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Sagola 6000X? 

  • Temperatuurbehoud in de samengeperste lucht, in de slang en het spuitpistool.
  • Stabiel spuitproces ongeacht het seizoen.
  • Eenvoudig te plaatsen; lichtgewicht en klein.
  • Eenvoudig in gebruik; voorzien van een digitale temperatuurregelaar en led-display met indicatoren. 

Met het Sagola 6000X Luchtverwarmingssysteem ga je elk seizoen vol vertrouwen tegemoet! Bezoek Verfspuitapparatuur (elcometer.com) voor meer informatie, of neem contact met ons op via 030-259-1818. 

Wil je meer weten over de prestaties van onze producten? Volg dan Sagola_benelux op Instagram om op de hoogte te blijven van al onze laatste productnieuws en updates! 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.