LKQ Academy reikt eerste diploma’s uit
Een van de trainingslocaties van LKQ (foto: LKQ)

LKQ Academy reikt eerste diploma’s uit

Negen deelnemers van de nieuwe mbo-4 opleiding ‘operationeel leidinggevende’ van de LKQ Academy namen woensdag hun diploma’s in ontvangst. Dat deden zij in het Ford Museum Tullekkensmolen in Beekbergen, zo meldt LKQ Fource. Het waren de eerste diploma-uitreikingen aan studenten van deze nieuwe opleiding.

Leverancier van paint en non paint producten Vanesch Verf en de LKQ Academy hebben samen mbo-niveau 4 opleidingen ontwikkeld die specifiek gericht zijn op het verbeteren van de kennis in de autoschadeherstel-branche.

De opleidingen, die vanaf vorig jaar september beschikbaar zijn, moeten ‘de ontbrekende brug tussen mbo-niveau 3 en hbo op zowel technisch als leidinggevend niveau’ worden, zo stellen Vanesch Verf en de LKQ Academy.

Andere trainingen

LKQ Fource is druk bezig met het verbeteren van de opleidingsmogelijkheden voor de schadeherstelbranche. Het bedrijf opende in juni zijn nieuwe Automotive Academy trainingsfaciliteit. De faciliteit richt zich op het bieden van zowel theorie- als praktijktrainingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.