Lakfabrikanten terug op Automechanika
(Foto: Shutterstock)

Lakfabrikanten terug op Automechanika

Grote fabrikanten van autolakken keren weer terug op de Automechanika, die van 10 tot 14 september in Frankfurt wordt gehouden. PPG, Nexa Autocolor, Basf met haar merk Glasurit en R-M zullen alle met een stand op het evenement aanwezig zijn.

Dat heeft directeur Olaf Musshoff van Automechanika meegedeeld tijdens een briefing voor de vakpers. ‘’Ik ben bijzonder verheugd dat de grote merken in de lakindustrie na 25 jaar weer naar Hal 11 terugkeren. Onze volharding van de laatste jaren werpt vruchten af.’’ De lakspecialisten krijgen onder meer de mogelijkheid om in een afzonderlijke lounge hun relaties uit de wereld van de schadesector te ontvangen. In het programma zijn ook briefings en discussies met schadedeskundigen opgenomen. In Hal 11 wordt bovendien een lakcabine opgebouwd waar daadwerkelijke demonstraties gegeven kunnen worden.

Musshoff en zijn collega’s bevestigden verder dat er zeker 4.000 exposanten uit meer dan 80 landen acte de présence zullen geven. ‘’Er komt wat grootst op ons af,’’ aldus Stephan Kurzawski, vice-president Messe Frankfurt. De beursdirectie stelt daarbij dat de beurs dit jaar vooral in het teken zal staan van elektrische auto’s en vervoer. In dat kader zijn ook grote EV-merken als BYD, Geely Group, Hongqi, Smart en Seres met een stand aanwezig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.