Hema stopt met autoschadeverzekeringen, Inshared neemt over
(Foto: Shutterstock)

Hema stopt met autoschadeverzekeringen, Inshared neemt over

Hema stopt met het aanbieden van schadeverzekeringen, deze worden overgenomen door Inshared. Het bedrijf gaat wel door met de eigen zorgverzekering. Dat meldt Hema in een persbericht.

Hema stopt per 26 februari 2024 met auto-, brommer-, woon-, dieren-, reis-, fiets-, motor-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, scooter-, inboedel-, opstal-, caravan- en ongevallenverzekeringen. Zo wil het bedrijf zich naar eigen zeggen ‘focussen op het zelf ontwerpen en maken van producten voor een beter alledaags leven in een mooiere wereld’.

“Het is jammer dat HEMA binnen de schadeverzekeringen verdwijnt. Voor veel van de autobezitters staat het bekend als een merk met goede verzekeringen tegen een vooral scherpe premie,” zo stelt Jerry Poel, schadeverzekeringen-expert bij de vergelijkingswebsite overstappen.nl.

Inshared neemt de klanten van Hema over en meldt dat de premie ‘in principe ongewijzigd’ blijft. ‘De keuze voor Inshared is een logische aangezien beide al onderdeel waren van Achmea schadeverzekeringen’, zo meldt Hema.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.