Focwa biedt gratis alternatief voor MVO-eisen

Focwa biedt gratis alternatief voor MVO-eisen

Focwa heeft een gratis online tool ontwikkeld die haar leden kan helpen te voldoen aan de lidmaatschapseisen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Online tool
De gratis MVO-module van Focwa kan hen de hulp bieden om te voldoen aan de MVO-lidmaatschapseisen en aan de Branchenormering Schadeherstel. Deze module is terug te vinden in de online tool waar leden ook hun online assessment invoeren voor de certificering van de Branchenormering Schadeherstel. Voor consumenten en opdrachtgevers is hiermee ook duidelijk dat alle Focwa-leden niet alleen de veiligheid en de kwaliteit van het herstel borgen, maar dit ook op een duurzame manier uitvoeren.

Gratis
Femke Teeling, directeur Focwa: “Onze schadeherstelbedrijven konden voorheen kiezen uit twee reeds bestaande initiatieven om hun duurzaamheidsinspanningen ook daadwerkelijk aan te tonen. Met onze online tool bieden we nu ook een gratis tool voor deze schadeherstelbedrijven.”

De brancheorganisatie zal op korte termijn ook voor ruitherstelbedrijven en caravan- en camperservicebedrijven dit gratis alternatief ontwikkelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.