CROP lanceert Edge Blender Masking Tape Dispenser

CROP lanceert Edge Blender Masking Tape Dispenser

EDGE-BLENDER-1CROP Car Repair Online Products introduceert de Edge Blender Masking Tape Dispenser.

Vouwrand
De Edge Blender wordt voorzien van een rol 19 mm masking tape. Het gepatenteerd mechanisme vouwt het tape bij het uittrekken onder één hoek dubbel waardoor een licht opstaande rand ontstaat. De hoogte van deze opstaande vouwrand kan van 4 mm tot 7 mm ingesteld worden. Hierbij is geen ander gereedschap nodig.

De gemaakte plakstrip met vouwrand wordt gebruikt bij het maskeren van motorkap, kofferklep, deurstijlen en zelfs in plooien wanneer men een vloeiende overgang wilt maken tussen het gespoten en het niet gespoten deel.

Overgang
Het te spuiten deel kan normaal gespoten worden, maar onder de vouwrand is nu voldoende overspray ontstaan zodat een vloeiende, onzichtbare overgang het resultaat is. De Edge Blender kan eenvoudig gemonteerd worden aan bijvoorbeeld een verrijdbare papierkar maar is ook heel gemakkelijk in de hand te gebruiken. Zowel voor links- als rechtshandigen.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Bart noijen

    Hallo ik vroeg me af of dit product nog te koop is. Of misschien een nieuwe of andere variant er van? Ik hoor het graag! Alvast bedankt

    1. Rob Blom

      Goedemorgen, u kunt hiervoor contact opnemen met leverancier CROP.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.