Beste R-M autospuiter 2021-2022 komt uit Italië
Foto R-M vlnr: Josephine Ellwein, Andrea Albertoni en Masaya Kataoka

Beste R-M autospuiter 2021-2022 komt uit Italië

De Italiaan Andrea Albertoni heeft de 13e Best Painter Award van lakleverancier R-M in de wacht gesleept. De Duitse Josephine Ellwein werd tweede en de derde plaats ging naar de Japanner Masaya Kataoka.

Ellwein ontving naast de Best Painter Award ook nog de allereerste Pioneers Award, een erkenning voor getalenteerde autospuiters die sociale en duurzame waarden vertolken. R-M heeft dit jaar volgens R-M moederbedrijf BASF hoofd Global Applications Jamie Panter elementen van sociale, creatieve, digitale en duurzame aspecten geïntegreerd.

Enorme toename van kennis

“We hebben dit jaar een verbazingwekkend hoog niveau autospuiters gezien met een enorme toename van kennis op het gebied van schadeherstel, technische kennis en precisie dan ooit tevoren”, aldus Panter. De international Best Painter Contest is in het leven geroepen om wereldwijd jong talent te ontwikkelen en te erkennen om zo de duurzame toekomst van autoschadeherstel te verzekeren. “We zijn erg trots op al onze autospuiters en hun vaardigheden op het gebied van creativiteit, digitalisering en duurzaamheid”, aldus Fabien Boschetti, director global marketing automotive refinish coatings solutions bij R-M.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.