Beijersbergen van Henegouwen neemt Autotaalglas Bergen op Zoom over
(Foto: Facebook, Autotaalglas)

Beijersbergen van Henegouwen neemt Autotaalglas Bergen op Zoom over

Ondernemer Niek Beijersbergen van Henegouwen neemt de Autotaalglas-vestiging in Bergen op Zoom over. Hij neemt de vestiging over van Frank van der Vos, die sinds 2010 eigenaar was.

Beijersbergen van Henegouwen komt uit de regio en twijfelde geen seconde toen de overname op zijn pad kwam. “Ik kom zelf uit de autobranche en ik heb vroeger bij een Volvo-dealer gewerkt. Ook heb ik veel auto’s die ruitschade hadden, weggebracht. Ik weet hoe deze markt werkt,” zegt hij tegen Autoschadeportaal.

Personeel

Volgens Beijersbergen van Henegouwen stopt oud-eigenaar Van der Vos omdat hij een pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Van der Vos en zijn vrouw blijven voorlopig (in ieder geval tot augustus) bij het bedrijf betrokken. Daar is Beijersbergen van Henegouwen blij mee, zo legt hij uit. “Ik loop tegen het personeel-probleem aan. Er zijn online meerdere sollicitanten, maar die komen niet altijd allemaal opdagen voor een sollicitatiegesprek.” Beijersbergen van Henegouwen heeft daarom de hulp van Van der Vos en zijn vrouw nog hard nodig. “Maar als zij straks stoppen, ben ik bang voor onderbemanning. Ik heb daarom nog twee mensen erbij nodig.”

Groeiende vraag

Autotaalglas stelt dat de vraag naar het repareren van ruitschade in Nederland blijft toenemen. Dat komt door het groeiende aantal auto’s in ons land groeit en omdat de wegen minder goed worden onderhouden. “Die combinatie levert vaker ruitschade op”, zegt Niek Kraak, franchisenetwerk manager bij Autotaalglas. Hij verwelkomt graag nieuwe ondernemers in het netwerk. “We vinden het belangrijk om onze landelijke dekking op niveau te houden”, aldus Kraak.

Eerder meldde Autotaalglas dat er dit jaar nog een aantal vestigingen zijn waar het netwerk op zoek gaat naar een opvolger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.