Axalta Refinish installeert eerste ColorSystem bij BMW-dealer Van Poelgeest
Foto: Axalta

Axalta Refinish installeert eerste ColorSystem bij BMW-dealer Van Poelgeest

Axalta Refinish heeft eind januari het eerste ColorSystem laksysteem geïnstalleerd bij Van Poelgeest Autoschade in Amersfoort. ColorSystem is het eigen laksysteem van BMW Group en biedt schadehersteloplossingen die voldoen aan de fabrieksnormen van BMW Group. 

Bij Van Poelgeest is een ColorSystem mengrek geïnstalleerd, ingericht met Hydrocolor basislak. Deze producten worden geleverd in het flessensysteem van Axalta. Naast basislak is er een aanbod van producten, variërend van plamuur tot het aanbod van fillers en blanke lak.

John van Oost, manager Schadeherstel van BMW Group Nederland zegt: “Wij zijn verheugd dat de eerste installatie nu een feit is.  Wij kunnen door deze laktechnologieën ons schadeherstelproces optimaliseren en verder verduurzamen.”

Als onderdeel van de overeenkomst met BMW Group levert Axalta ook het nieuwste laksysteem met Fast Cure Low Energy-technologie. Dit systeem heeft het potentieel om de CO2-equivalente uitstoot en het energieverbruik tot 45 procent te verminderen in vergelijking met standaard laktechnologieën.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.